Over ons

Woodsmen
sinds 2019
Woodsmen Wonen

We zouden kunnen zeggen dat wij ‘van hout houden’. Maar dat is te makkelijk. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van hout?

Hout is veelzijdig. Het heeft uitstraling. Het is duurzaam. Het is mooi en mits goed verwerkt en bewerkt, is hout het perfecte (bouw)materiaal.

Wij willen dat iedereen kan genieten van hout. In huis, om huis, van slaapkamer tot badkamer, van woonkamer tot buitenhuis.

Om onze mooiste producten en ideeën aan iedereen te laten zien, zijn we gestart met Woodsmen wonen, onze eigen meubelwinkel en meubelmakerij in Vaassen.

  • Als u het kunt tekenen, kunnen wij het maken!

    Wij maken alles op maatwerk, wat betekent dat als u iets zou bestellen, het allemaal op maat gemaakt wordt. Doordat wij het zelf maken, kunnen we ook bijna alle ontwerpen maken. Een verjonging? Geen probleem. Een ellips of ovaal? Geen probleem. Ook onderstellen of stalen constructies kunnen wij op maat maken.

  • Buitentafels

    Onze onderstellen worden op eigen beheer gelast, en daarna gepoedercoat. Dit betekent dat het onderstel perfect bestendig is tegen weer en wind. Ook kunnen wij voor buiten tafelbladen maken!

  • Meubels

    We hebben een breed assortiment aan meubels, waar een klein gedeelte van in de showroom tentoongesteld staat. Bent u naar iets op zoek? Laat het ons weten.

Erkend leerbedrijf (SBB)

Naast Erkend leerbedrijf voor onder meer ‘Opzichter/Uitvoerder groene ruimte’, zijn wij per 1 juni 2020 ook Erkend Leerbedrijf voor de opleiding ‘Interieuradviseur’, MBO niveau 4 BOL.

Meer informatie over deze en onze erkenningen, vindt u op de website van stichting beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB).

Woodsmen Houtbouw

Naast Woodsmen Wonen bestaat ons bedrijf ook uit houtbouw. We maken alles van schuren en veranda’s tot schommels. Veel hout is door ons zelf gezaagd in de zagerij.

Onze locatie
SCROLL UP